HAWAIIAN ANANAS MINI PIZZA ME ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό !
Υλικά :
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 6 φέτες γαλοπούλας
- 1 κομπόστα ανανά
- 3 κ.σ. κέτσαπ
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- 150 γραμ. γκούντα τριμμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 αυγό και λίγο σουσάμι για την επάλειψη
Εκτέλεση :
- Κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε κύβους.
- Στραγγίζουμε καλά τον ανανά, πιέζουμε ελαφρά σε απορροφητικό χαρτί να φύγουν τα υγρά και κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Στραγγίζουμε και στύβουμε με τα χέρια μας τα μανιτάρια.
- Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε την κέτσαπ με τη ρίγανη.
- Στον πάγκο της κουζίνας μας ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας και κόβουμε το κάθε ένα σε 3 κάθετες και 3 οριζόντιες λωρίδες ώστε να προκύψουν 18 τετράγωνα.
- Γεμίζουμε τα τετράγωνα με την εξής σειρά : κέτσαπ - γαλοπούλα - μανιτάρια - καλαμπόκι - ανανά - τυρί .
- Στη συνέχεια διπλώνουμε σε ''χωνάκι'' όπως φαίνεται στη φωτογραφία Νο.12 & 13.
- Αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Ψήνουμε στον αέρα στους 180 για 20 λεπτά.

Η συνταγή βήμα-βήμα με εικόνα : HAWAIIAN ANANAS MINI PIZZA ME ΣΦΟΛΙΑΤΑ